De webshop voor agrarische bedrijfsbenodigdheden.

Betaalmogelijkheden

Bij Zeinstra is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vindt u een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heeft u vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop u wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op. 0515 579838.

iDeal
85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt inmiddels met iDEAL. Als u kiest voor iDEAL wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Icepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals u gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

Creditcard
Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / VisaCard). Dit is een betaalwijze waarmee u direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij u incasseerd. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider (Icepay). Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heeft u geen zorgen achteraf.

Vooruitbetaling per bank
Wilt u liever niet direct betalen, dan is vooruitbetaling per bank een optie. Onder vermelding van uw ordernummer kun u de betaling aan ons voldoen. U maakt het volledige bedrag over op rekeningnummer: 0308 7638 58 (Rabobank). Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, maken wij uw bestelling klaar voor verzending. 

IBAN: NL27 RABO 0308 7638 58
BIC: RABONL2U

Bancontact / Mister Cash
Voor de Belgische bankpashouders maken we gebruik van Mister Cash oftewel bancontact. Mister Cash is de meest geaccepteerde online betaalmethode in België. Alle Belgische klanten die gebruik maken van internetbankieren, kunnen gebruik maken van betaalmethode Mister Cash.

Afhalen in onze winkel
Naast het online bestellen en laten verzenden kunt u de producten ook bezichtigen en/of afhalen in onze winkel, in onze winkel kunt u naast contant afrekenen gebruik maken van een pinbetaling. Wij zijn geopend op de volgende tijden:

Maandag: 13:00 tot 17:30 uur
Dinsdag t/m vrijdag: 
08.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 09.00 tot 16.00 uur

Handelsonderneming Zeinstra B.V.
Jacobidyk 11
8615 LS Blauwhuis