Skelters

 

 

Zeinstra Handelsonderneming levert diverse type skelters van het merk Mammoet . Niet alleen de skelters maar ook andere Mammoet producten, zoals aanhangwagens, minigravers, driewielers, enzovoorts.
Mammoet skelters zijn oersterk en onverwoestbaar. Ze hebben een sterke, harde laklaag die zorgt voor de nodige bescherming van de metalen. Je hoeft niet eens echt voorzichtig te doen met een skelter van Mammoet! Op iedere Mammoet skelter zit een garantie van twee jaar. Op de top-modellen als de Grizzly en de Black Bull, zit zelfs drie jaar garantie!
Hieronder staan enkele skelters afgebeeld met een uitleg van de prestaties. Natuurlijk kun je bij ons uit alle Mammoet modellen kiezen. Informeer naar de mooie kleuren brochure onder vermelding van "Skelters".

Brochure aanvragen

klik hier !!!!!:

 

 

RINY

De Riny is een eenvoudige en lichte skelter, voorzien van een schommelas en kuipstoel.

 • Traploze stoelverstelling Ideaal
 • Scharnierende vooras
 • Ronde bumper
 • Sportstuur 2000
 • Naaldlagers in de wielen

 

Riny
 
 

 

TRIKE

Laat je stuurmanskunsten een zien met een trike! Met de lichtrijdende Trike ben je enorm wendbaar. Met de luxe kuipstoel en de schuine stuurhouding is het een echte kilometervreter.

 

Trike
 
 

 

DE ARNO SPORT

De Arno Sport heeft een scharnierende vooras en natuurlijk ook de krachtig werkende remplaatjes. Deze skelter is uitgerust met een sportieve kuipstoel, kunststof spatborden en een grijs sportstuur.

 

Arno Sport
 
 

 

Mammoet Track

De Mammoet Track is werkelijk onverwoestbaar.

Kijk maar naar z'n super grote achterbanden! Hij is standaard voorzien van spatborden,

kogellagers in stuurstang en wielen, trekhaak en vrijloopautomaat.

Dankzij de scharnierende vooras kun je ermee door de diepste kuilen en over de hoogste hobbels scheuren.

 

 

Mammoet Track
 
 

 

Mammoet special

Deze Mammoet Special kun je zelf in elkaar zetten! Je krijgt hem in twee dozen. Misschien is er wel iemand die je daarbij wil helpen. Zo niet dan mag je tegen betaling van een meerprijs er zo mee weg rijden. De Mammoet Special is standaard voorzien van:

 • Vrijloopautomaat
 • Extra robuust frame (40x40mm)
 • Scharnierende vooras
 • Passagiersstoel met armleuning.
 • Trekhaakpen veerbekrachtigd
 • Parkeerrem
 • Ronde bumper
 • Luxe grille
 • Nastelbare kogelgewrichten
 • Sportstuur 2000
 • Kogellagers in de wielen
 • Stalen sportvelgen
 • Mammoet profielbanden
 • Sportieve kuipstoel
 • Kunststof spatborden

 

 

Mammoet special
 
 
 

 

GE-09


Skelter om zelf te monteren. Leeftijd 4 - 99 jaar. Met sportstuur, parkeerrem, naaldlagers in de wielen, vrijloop-automaat, scharnierende vooras, kuipstoel en houten spatborden. Alleen leverbaar in blauw. Klik op de foto voor een grotere afbeelding.

 

GE-09
 
 

 

 

GE-11


Skelter om zelf te monteren. Leeftijd 4 - 99 jaar - Sportstuur in hoogte verstelbaar - Gelagerde stuurstang - Parkeerrem - Kogellagers in de wielen - Vrijloop-automaat - Kuipstoel. Leverbaar in de kleuren rood, groen, blauw en zilver. Klik op de foto voor een grotere afbeelding.

 

 

 

 

 

GE-11 
 
 
 

 

GE-23


Skelter om zelf te monteren. Leeftijd 4 - 99 jaar - Sportstuur in hoogte verstelbaar - Gelagerde stuurstang - Parkeerrem - Kogellagers in de wielen - Vrijloop-automaat - Kuipstoel - Stalen wielen met dikprofielbanden - Incl. PASSAGIERSSTOEL met armleuning. Leverbaar in de kleuren rood, groen, blauw en zilver. Klik op de foto voor een grotere afbeelding.

 

 

GE-23
 
 
 
 

 

GE-35

Skelter om zelf te monteren. Leeftijd 4 - 99 jaar. - Sportstuur in hoogte verstelbaar - Gelagerde stuurstang - Parkeerrem - Kogellagers in de wielen - Vrijloop-automaat - Kuipstoel - Stalen wielen met extra brede terreinbanden - Incl. PASSAGIERSSTOEL met armleuning - Motorkap met knipperverlichting. Leverbaar in de kleuren rood, groen, blauw en zilver. Klik op de foto voor een grotere afbeelding.

 

GE-35
 
 
 

 

Een tweede stoel

De passagiersstoel kan op iedere Mammoet skelter geplaatst worden. Een armleuning is voor de kleinsten natuurlijk handig en veilig. De foto laat ook zien dat je gemakkelijk een passagier mee kunt nemen, hier de gebroeders Rijpma, ofwel Jelmer aan het stuur en Arjen achterop.


 

Passagiersstoel
 
 

 

Aanhangers

Met deze Mammoet aanhangers kun je echt bergen verzetten. Je kunt ze zo achter je skelter koppelen. En nadat je je aanhanger vol hebt geladen en naar een andere plek hebt gereden, pak je het achterschotje eruit, trek je de voorste handele omhoog en kiepen maar!! Klik op de foto om de kiepkar te laten kiepen.

De afmetingen van deze kiepkarren zijn:92 x 58 x 21 cm en 82 x 51 x 21 cm. Deze kiepkar is ook met spatborden leverbaar.

 

Kiepkar
 
 

Deze basiskar is er voor iedere Mammoetskelter. Het is het begin van nog meer plezier met je skelter.

Zoals je ziet kun je op dit stalen frame allerlei werktuigen zetten, kijk maar eens op de onderstaande plaatjes. Een water (giertank) een tweezitter of een minigraver, deze minigraver kun je ook los in de zandbak zetten.

 

 
Basiskar
Giertank op basiskar
minigraver los
minigraver op basiskar
     
  Terug naar de hoofpagina