Afrastering

Afrastering

Afrastering

Voor het maken van een afrastering bent u bij Zeinstra Blauwhuis aan het juiste adres. Of het nu gaat om houten palen gecreosoteerd (zwart) gecelcuriseerd (groen) of rantsoenpalen met schrikdraad, puntdraad of schapengaas Zeinstra in Blauwhuis heeft het voor u op voorraad. Naast Gallagher schrikdraadapparatuur heeft Zeinstra ook goedkopere isolatoren, schriklint, schrikkoord, haspels en weidepalen als alternatief.

Wat betreft schrikdraadapparaten kunt u kiezen voor een schrikapparaat die direct op het lichtnet wordt aangesloten, of een schrikdraadapparaat op accu of batterij. Schapenhouders weten Zeinstra te vinden voor een goedkoop schapennet of voor kraamhok hekjes voor het aflammeren.

Ook voor houten hekken en gegalvaniseerde landhekken, dampalen en spoorbiels kunt u bij Zeinstra prima terecht. Zeinstra heeft landhekken van 1 tot en met 6 meter lang voor rundvee, paarden, en schapen met lammeren.

Zeinstra is bekend met een groot assortiment artikelen voor een professionele afrastering. U besteld er gemakkelijk en online schrikdraadapparatuur, landhekken,schapennetten, schrikdraad en weidepalen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Afrastering 268 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Afrastering 268 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren