Betaalmogelijkheden

Bij Zeinstra is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vindt u een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heeft u vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop u wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op. 0515 579838.

iDeal
85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst, betaalt inmiddels met iDEAL. Als u kiest voor iDEAL wordt u direct naar de veilige omgeving van uw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Sisow. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. Bij het betalen door middel van iDEAL staat er dan ook een afschrijving van Sisow op uw bankafschrift. De beveiligde omgeving werkt zoals u gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDeal is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

Vooruitbetaling per bank

Wilt u liever niet direct betalen, dan is vooruitbetaling per bank een optie. Onder vermelding van uw ordernummer kun u de betaling aan ons voldoen. U maakt het volledige bedrag over op rekeningnummer: 0308 7638 58 (Rabobank). Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, maken wij uw bestelling klaar voor verzending. Vaste klanten in onze bezorgregio mogen ook voor "vooruitbetaling" kiezen, men krijgt dan eens per maand een verzamel-factuur.  

IBAN: NL27 RABO 0308 7638 58
BIC: RABONL2U

Afhalen in onze winkel

Naast het online bestellen en laten verzenden kunt u de producten ook bezichtigen en/of afhalen in onze winkel, in onze winkel kunt u naast contant afrekenen gebruik maken van een pinbetaling. Wij zijn geopend op de volgende tijden:


Maandag t/m vrijdag:  8.30 - 12.00    13.00 - 17.30 uur

Zaterdag                      9.00 - 12.00     13.00 - 16.00 uur  

Handelsonderneming Zeinstra B.V.

Jacobidyk 11
8615 LS Blauwhuis