Artikel retour sturen

Voldoet een product niet aan uw verwachtingen?

Bij het kopen op afstand heeft u als klant van Zeinstra het recht op een zichttermijn van 14 dagen, na ontvangst van de bestelling. Dit betekent dat u het product inclucief retourformulier kan terugsturen. Het product dient wel in de originele verpakking te worden geretourneerd, indien redelijkerwijs mogelijk. 

Wij adviseren de verzenddoos en de originele verpakking altijd zorgvuldig open te maken, zodat u deze eventueel weer kunt gebruiken om de bestelling terug te sturen. Ook producten die u in de winkel koopt, mag u binnen 14 dagen ruilen.

Wilt een product binnen 14 dagen retour sturen? Dan vragen we u om hiervoor het retourformulier in te vullen. Als u een product retour heeft gestuurd en het blijkt dat u recht heeft op teruggave van het volledige aankoopbedrag, dan ontvangt u het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer. 

Wij adviseren u om een bewijs van retourzenden te vragen bij PostNL.

Een verkeerd of beschadigd product geleverd? 

Het kan voorkomen dat een van de producten, ondanks onze zorg voor de producten, schade oploopt door bijvoorbeeld de levering. Is een product beschadigd dan willen we u vragen om het retourformulier in te vullen en een foto van het beschadigde product toe te voegen aan het formulier. Wij raden aan om bij ontvangst van uw besteling de juistheid en staat van de geleverde producten te controleren. Ook als u niet het juiste product ontvangen heeft, vragen we u op het retourformulier in te vullen. 

Als u een product retour heeft gestuurd en het blijkt dat u recht heeft op teruggave van het volledige aankoopbedrag en de verzendkosten voor de heenzending, dan ontvangt u het bedrag zo snel mogelijk en uiterlijk binnen 30 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer. 

Kan ik een product retour brengen in de winkel?

U kunt een online gekocht product ook terugbrengen of retourneren bij onze winkel in Blauwhuis