Tepeldip spray-middelen

Tepeldip spray-middelen

Door de spenen na het melken te dippen of sprayen wordt de uier optimaal beschermt tegen ziektekiemen. Hiervoor heeft Zeinstra diverse spenendip en spenenspray middelen beschikbaar. Deze  spenendip en spenenspraymiddelen desinfecteren de speenhuid waardoor de kans dat ziektekiemen de speen binnendringen aanzienlijk afneemt.  Daarnaast dragen deze spenen-spray en  spenendip-middelen bij aan een goede conditie van de speenhuid en helpen wondjes genezen. 

We onderscheiden  deze middelen in spenenspray en spenendip (barrièredipmiddelen).

Het meest gebruikte middel is Kenostart spray en dip en Kenostart Dip op basis van Jodium. Daarnaast is er Kenocidin Spray en dip en Kenocidin Dip met als werkzame stof Chloorhexidine. Dan is er nog de Kenolac spray en dip en Kenolac Dip op basis van natuurlijk melkzuur.  

Kenodin Film is een optimaal barrière dipmiddel die de spenen een langdurige bescherming garandeert. De film vomt een soort tweede laag/huid rondom de speen en sluit het slotgat volledig af. 

Kenopure is een voordip middel die wordt aangebracht met een schuimbeker. Kenopure is naast eenj betere reiniging van de spenen ook een effectief middel om boterzuur in de melk tegen te gaan.  

Tonen als Foto-tabel Lijst

Tepeldip spray-middelen 20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Tepeldip spray-middelen 20 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren