Levering

In de meeste gevallen worden producten die u op een werkdag vóór 17.00 uur bestelt en direct betaalt, binnen 3 dagen bij u bezorgd. Bestelt u een product ’s avonds of in het weekend dan duurt het mogelijk één werkdag langer, voordat u het pakket ontvangt. Doordat we alle producten zelf op voorraad hebben, leveren we razendsnel. 

Levering via PostNL

Alle pakketten onder de 30 kg worden standaard geleverd door PostNL bezorgt op maandag t/m vrijdag en er wordt tweemaal geprobeerd het pakket bij u te leveren. Als er beide keren niemand aanwezig is op het aangegeven adres dan wordt er contact met u opgenomen door de medewerkers van PostNL om een afspraak te maken. U kunt ook met  overleggen en er voor kiezen om het product af te halen bij een afhaalloket van PostNL. 

U heeft de mogelijkheid om binnen drie weken het pakket op te halen bij het afhaalloket. U volgt uw pakket online met Track & Trace.

Wanneer een pakket niet bij u afgeleverd kan worden op maandag tot en met vrijdag, laat het dan weten en geef het als opmerking aan bij uw bestelling. We zorgen er dan voor dat uw pakket wordt verstuurd via TNT, indien mogelijk. 

Levering via PostNL

Via PostNL is het mogelijk dat het pakket bij de buren wordt aangeboden. Als het pakket ook bij uw buren niet afgeleverd kan worden, wordt het later nog een keer aangeboden. De dag en het tijdstip van de 2e bezorging is afhankelijk van de dag van de 1e bezorging. Als u en de buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, dan vindt u een briefje in de brievenbus. Daarop staat waar u de zending kunt ophalen. Hiervoor heeft u drie weken de tijd om het pakket op te halen anders wordt het pakket retour gestuurd naar Zeinstra. 

Levering via een andere vervoerder.

De pakketten boven de 30 kg worden geleverd via een vrachtvervoerder. Ze proberen uw pakket binnen 24 uur te bezorgen, let op: dit is geen garantie en het komt voor dat uw pakket later op de dag wordt bezorgd. De klant ontvangt op de dag van aflevering een SMS met het gegarandeerde aflevertijdstip binnen een tijdvak van maximaal 2 uur. Hierdoor hoeven uw klanten niet de hele dag thuis te blijven.