KLAUWBEHANDELBOX Premium Plus Klauwbekapbox bekapbox

De klauwbehandelbox Premium Plus is een stabiele betaalbare volbad gegalvaniseerde  electrische  klauwbehandelbox die zeer geschikt is om zelf de klauwen van uw koeien te bekappen. 

De stalen platen in de zijkant van de behandelbox zorgen ervoor dat de koe geen uitvlucht zoekt naar de zijkant en zo gemakkelijker de bekapbox in loopt.

De bezorging in Noord Nederland is gratis, andere delen in Nederland  in overleg.  Klovbeskæringsboks  Klauenpflegestand

Bekapboks klauwbekapboks klauwverzorgingsboks opkapbox bekapbox hoefbekapbox 

Op voorraad
€ 5.350,00 € 6.473,50

De Premium Plus klauwbekapbox is een duurzame, volledig gegalvaniseerde box die speciaal is ontworpen voor het eenvoudig bekappen van de klauwen van uw koeien.

In tegenstelling tot klauwbekapboxen die bestaan uit losse, aan elkaar geschroefde componenten, worden de Lamo klauwbekapboxen als één stevig geheel op de traanplaat vloer met onderliggende stalen kokers gelast. Hierdoor is de box uitzonderlijk sterk en stabiel.

De zweefhekken aan de box en de trechtervormige ingang zorgen ervoor dat de koe gemakkelijk de box kan betreden en zichzelf vervolgens vastzet in het vanghek (texashek). Na de behandeling kan de box eenvoudig worden geopend met een hendel, waardoor de koe zowel aan de achter- als aan de voorkant weer kan vertrekken.

De traanplaat vloer is aan de achterkant verbreed, waardoor de koe niet naast de box kan stappen. Deze verbreding verhoogt de stabiliteit van de klauwbekapbox en voorkomt omvallen.

De stalen platen aan de zijkant van de behandelbox voorkomen dat de koe naar de zijkant uitwijkt, waardoor het makkelijker wordt om de box in te lopen.

De elektromotoren zijn veilig weggewerkt en beschermd tegen externe invloeden, waardoor ze langdurig betrouwbaar functioneren.

De elektrische klauwbekapbox Premium Plus wordt standaard geleverd met:

  • Vangdeur, instelbaar in breedte en diepte
  • Volledig elektrische bediening
  • Achterklep met extra beugel
  • Brede buiksingel
  • Stopcontacten (3)
  • Set zweefhekken (2x links, 2x rechts)
  • Rubberen mat
  • Gesloten zijkanten
  • Gegalvaniseerd, dik stalen "dak" ter bescherming van elektromotoren en bedrading.

Optioneel verkrijgbare extra's zijn onder andere een gereedschapshouder, werklicht en hijsoog.

Afmetingen:

  • Inwendig: Hoogte 175 cm x breedte 71 cm x lengte 180 cm

Klauenpflegestand

Klik op onderstaande link(en) om meer klauwbehandelboxen te bekijken. 

https://www.zeinstra.nl/klauwbehandelbox-premium-dubbel

https://www.zeinstra.nl/klauwbehandelbox-premium-plus-klep-hd

https://www.zeinstra.nl/klauwbehandelbox-premium-plus-luxe

 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan