KNZ LIKSTEEN PAARD 2 KG

De KNZ Paardenliksteen voorziet uw paard, op eenvoudige wijze, in de individuele behoefte aan zout, mineralen en sporenelementen.

Een goede natrium- en chloridevoorziening zijn onmisbaar voor de algehele gezondheid van uw dieren. Paarden verliezen zout (natriumchloride) door transpiratie, via de mest en urine. Een zouttekort uit zich voornamelijk door het likken aan vreemde voorwerpen (likzucht) en kan leiden tot een gebrek aan eetlust, ruwe vacht en afname van de weerstand.

Niet op voorraad
€ 12,15 € 13,24

De KNZ Paardenliksteen voorziet uw paard, op eenvoudige wijze, in de individuele behoefte aan zout, mineralen en sporenelementen. Een goede natrium- en chloridevoorziening zijn onmisbaar voor de algehele gezondheid van uw dieren. Paarden verliezen zout (natriumchloride) door transpiratie, via de mest en urine. Een zouttekort uit zich voornamelijk door het likken aan vreemde voorwerpen (likzucht) en kan leiden tot een gebrek aan eetlust, ruwe vacht en afname van de weerstand.

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan